donderdag 20 december 2007

Digitaal op reis


Bert en Anneke gaan een reis maken. Na jaren van dromen, plannen en voorbereiden gaat het er in mei 2008 echt van komen. Bert en Anneke gaan wandelen naar Compostella. Op dit weblog kunnen jullie deze spannende reis digitaal volgen.


Mark
Foto: Ook de sinterklaas surprises zijn op de wandeltocht gericht. Bert pakt zijn kapotte wandelschoen uit.

7 opmerkingen:

BertenAnneke zei

ja ik ben ook al op de website,ziet er gelikt uit

roosmarijn en marcel zei

wauw wat een mooie site, daar gaan we nog veel mee beleven

Woppies zei

Vandaag Anneke en Bert afgezet in een door god vergten plek ergens in Aalsmeer bij Schiphol, die zien we nooit meer terug....

Mark Sijbrands zei

Hallo Anneke en Bert.
Wat een mooie site, leuk om te lezen. Hebben jullie er zin in?
Heel veel succes met de voorbereiding en tot donderdag, want dan ga ik jullie uitzwaaien.
Groeten Gerard en Marian

Woppies zei

Zo kan ik het ook, als ik goed kijk op de landkaart worden alle paden rechtdoor afgesneden in plaatst dat men over de daarvoor bestemde paden loopt. Valt mij erg tegen voor iemand die bij Veilig Verkeer "werkzaam" is. We wensen jullie dus veel loopplezier en met het oog op de afgekorte route is het advies: pas op voor struikroovers!

RoBeppie

Woppies zei

Onze gedachten zijn bij Bert en Anneke een "ons" meer of minder maakt geen verschil. Met mijn gift in jullie knapzak weet ik zeker dat jullie gedachten ook bij (976) ons zijn. Vandaag de start van een groot avontuur en een lange boetedoening. Ben bang dat voor Bert Compostella nog te kort is en dat hij voor straf nog een tocht aan zijn broek krijgt.Zo niet dan zorgt hij door de gps op zijn kop te houden er wel voor dat er een paar kilometer bij komt. Het gaat jullie goed!

laura zei

Hi Anneke, wat ongelofelijk ondernemend van jullie. Petje af! Wat super om dit samen te ondernemen en te beleven. Ik wens jullie veel sterkte en heel veel plezier!
Groetjes Laura (oud stagiaire, met hele goede herinneringen aan die tijd)