donderdag 1 mei 2008

Vertrek

Vandaag was het dan zover. Na maanden van voorbereiding zijn we vertrokken. Allereerst een viering in de kerk, waar we de zegen kregen en werden uitgezongen door het koor. Na alle lieve en mooie wensen en alle hulpjes voor onderweg, zoals een geluksengel, medaillons van St Christoffel moet het wel gaan lukken. Na de viering nog even bij Westerveld langs om de tennisvrienden gedag te zeggen.Daarna op weg naar Utrecht. De wandeling verliep goed, een mooi gebied op weg naar Westbroek, alleen was de zegening in de kerk voor boven niet genoeg en kregen we nog een paar pittige zegeningen, zelfs met hagel over ons heen. Uiteindelijk kwamen we bij Koen en Jacqueline aan en na een verfrissende douche zijn we lekker uit eten geweest.
De foto's van ons vertrek kun je vinden bij: FOTO's

5 opmerkingen:

Rina&Marius zei

Anneke & Bert,
Vandaag vertrokken en nagelaten jullie een fijne tocht toe te wensen. Bij deze alsnog. Ook geen gelegenheid meer gehad om jullie "kaarsengeld" mee te geven. Als jullie (na de lange tocht) daar toch nog een kaarsje voor ons opsteken, zal ik het betalen. Geniet ervan, sterkte en behouden thuiskomst!!
Rina & Marius

peete zei

Anneke en Bert,

Nu dan is het eindelijk zover.
Wens jullie een hele goede reis.
En reis via jullie website met jullie mee.
Groetjes Ria Peeters

han en ingrid zei

Beste wandelaars.
wij houden jullie tocht scherp in de gaten en vinden het heel wat.Wij wensen jullie daarom een hele fijne wandeling. Als het even niet helemaal lekker gaat,denk dan maar even terug aan de leuke reunie ,die wij met elkaar nog op de valreep hebben gehad.Nou mensen tot horens en voor zaterdag een fijne dag.Groeten Han en Ingrid.

Maria zei

Hallo Anneke en Bert,

Kon helaas niet bij jullie vertrek uit de Antoniuskerk zijn.
Heb wel de foto's bekeken en de verhalen gehoord.
Wil jullie een heel goede reis toewensen.
Ik denk aan jullie en lees regelmatig de website!

Toitoitoi

Paul en Greet zei

Bert en Anneke
Helaas vergeten jullie een smsje te sturen bij jullie vertrek.
Wij wensen jullie een goede ries tie met weinig blaren en weinig regen.
Genieten erg van jullie verhalen
Paul en Greet